Rugby

titol

Victòria clara del CE Inef Lleida en el primer partit del Campionat

3/05/2010

L’INEF Lleida va començar la Lliga amb una contundent victòria davant el Valls-Reus per 8 a 74. La diferència en el marcador ve marcada per la falta d’experiència del Valls-Reus enfront un dels millors equips de la passada Lliga i consolidats en aquesta temporada, tal com ha admès el jugador del Valls-Reus, Òscar Morgado: “El Lleida tornarà a la final segur i nosaltres som un equip on pràcticament el 90 per cent de la plantilla és nova i hem incorporat a jugadors del Reus” i va afegeix: “Necessitem un any més d’experiència per disputar amb garanties més endavant”.

Tot i això, l’INEF Lleida va baixar en defensa els últims minuts del partit però els tres assajos de Calvin Tchoumi, les onze transformacions fetes entre Marcos Novo i Adrià Monràs i els deu assajos restants van certificar la victòria. Per la seva banda, el Valls-Reus va fer dos assajos corresponents a Felipe del Campo o Josua Díaz.

La propera jornada depara un Valls-Reus davant el Cornellà, el proper diumenge 8 de maig a les 11.30h. L’equip de les terres de ponent descansarà fins la tercera jornada.