Rugby

titol

Els Dragons Catalans cauen a casa (12-24) davant 18.150 persones

20/06/2009

El partit ha començat sent un preludi del que acabaria passant. Els Warrington han agafat un ràpida avantatge de 0 a 6. Els Dragons, amb el suport del públic, han aconseguit igualar-lo i fins i tot superar-lo arribant a tenir una renda de 4 punts (10-6) al descans.

A la repressa però només hi ha hagut un equip. El desgast físic dels de Perpinyà i els errors constants en atac han permès als anglesos reaccionar. Han situat l'empat a 12 al minut 49 de partit. I a partir d'aleshores només hi ha hagut un equip fins al 12 a 24 final.

Resultat a banda, gran festa del rugby XIII català amb una assistència de 18.150 espectadors. El duel ha estat presidit a la llotja per la Secretària General de l'Esport, Anna Pruna, i el Secretari General de Vicepresidència Rafel Niubó.

Prèviament al partit, la flama del Canigó ha arribat a l'Estadi en el seu recorregut al llarg dels Països Catalans i s'ha escoltat l'himne dels Segadors envoltat de senyeres, un dels moments més emotius de l'esdeveniment.