Rugby
Rugby



titol



Pàgina web de l'USAP
MIquel - 16/06/2009
Hola amics! Qué us sembla el català emprat a la pàgina web de l'USAP? A mí em sembla molt bé i volia conèixer la vostra opinió. Gràcies per les seves respostes! Miquel
#661 Re: Pàgina web de l'USAP
Quimo - 17/06/2009
Jo el trobo bé, hi ha alguna falta per la traducció literal del francès; -Som preparats per estem preparats. -No vam veure l'Usap SOBRE la televisió catalana sinó A la televisió catalana... No entenc que la opció en català no apareixi sempre a la pàgina web. Tampoc entenc que els Catalans Dragons no la tinguin en català.
#662 Re: Pàgina web de l'USAP
Quimo - 17/06/2009
RECTIFICO !!!! MARE MEVA LA DE FALTES QUE HI HA !!! I no només d'ortografia, sinó de sintaxi i al construir frases.....
#663 Re: Pàgina web de l'USAP
Miquel - 18/06/2009
Sí, crec que tens raó. Jo també he vist que diuen "sobre USAP.TV" en comptes de "a USAP.TV" ja que tradueixen literalment del francès. I es cert, els Dragons Catalans no tenen tampoc una versió catalana de la seva pàgina. No té cap sentit, oi? volen jugar a Barcelona per promoure el rugbi a XIII per tota Catalunya però no hi ha una pàgina en català. Tant de bó que aviar n'hi hagi una. Has intentat enviar-lis un missatge? Qué us sembla amics si tots nosaltres enviem un missatge respectuós demanant una versió catalana de la pàgina. Si hi som molts, potser faran un esforç.
#664 Re: Pàgina web de l'USAP
Quimo - 24/06/2009
Ja està, ja els hi he enviat.
#665 Re: Pàgina web de l'USAP
MIquel - 24/06/2009
Moltes gràcies per recolzar aquesta iniciativa! Apa amics, cal afegir-se! Si algú necessita una mica d'ajuda amb el francès per escriure el missatge, amb plaer puc ajudar-vos.



Associació Catalana de Rugby Lliga – [email protected]