Rugby
RugbyButlletí
Si vols rebre per correu electrònic els titulars de rubylliga, apunta-t'hiNom

Correu electrònic

     

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

. . . . . . I Campionat de Catalunya de rugby lliga . . . . . .El dissabte 18 d'abril comença el Campionat de Catalunya de rugby lliga. En aquesta primera edició hi participaran 9 clubs habituats a la pràctica del rugby XV, que s’han mostrat interessats en la pràctica del XIII i que ara, un cop finalitzada la temporada de XV, adapten el seu joc a la pràctica d’aquesta disciplina. L’Associació Catalana de Rugby Lliga ha aplegat equips de les quatre províncies catalanes.


Concretament, els clubs –tots de gran tradició rugbística- que disputaran aquesta primera lliga, són:
Els equips estaran dividits en dos grups, un de 4 i un de 5 components. Els dos equips que quedin segons de grup disputaran una eliminatòria pel 3er i 4rt lloc del campionat i els dos primers classificats de cadascun disputaran la final per aconseguir proclamar-se campions de Catalunya de rugby lliga.

Tot plegat suposarà que més de 200 jugadors disputin aquesta primera temporada, que compta amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i la Rugby League European Federation (RLEF).
Associació Catalana de Rugby Lliga – info@rugbylliga.catpremsa@rugbylliga.cat
Desenvolupat Tirabol Produccions

Allotjat a Xadica