Rugby
RugbyButlletí
Si vols rebre per correu electrònic els titulars de rubylliga, apunta-t'hiNom

Correu electrònic

     

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Euro Med ChallengeCatalunya juga per primer cop competició internacional oficial. Aquesta serà l’Euro Med Challenge, competició inscrita a la RLEF, la Federació Europea de Rugby XIII, i està formada per tres equips: Catalunya, el Marroc i Bèlgica. A continuació us oferim les dates que ja heu de marcar al vostre calendari:

CATALUNYA – MARROC: 6-29 (Crònica)

BÈLGICA – CATALUNYA: 25 de juliol. Bèlgica

MARROC - BÈLGICA: 15 d'agost. França

Bèlgica també debuta per primer cop a l’Euro Med. Tot i fer l’ingrés oficial al mateix temps que Catalunya, no han disputat cap previ contra una altra selecció oficial i el seu nivell està lluny del Marroc.

D’altra banda, el debut de Catalunya en una competició oficial suposa l’ingrés de ple a la RLEF, on actualment també es troben tres tornejos més:

* Euro Nations Cup: on s’inscriuen les seleccions més potents del rugby XIII. França, Anglaterra, Gal·les, Rússia i Sèrvia.
* Euro Shield: corresponent a la de països centre-europeus. Alemanya, Itàlia i la República Txeca.
* Euro Bowl: corresponent a la de països de l’est. Letònia, Estònia i Ucraïna.

Així doncs, el proper 4 de juliol, els homes d’Eric Delherbe passaran a ingressar en el rànking de la RLEF. Això només acaba de començar!Associació Catalana de Rugby Lliga – info@rugbylliga.catpremsa@rugbylliga.cat
Desenvolupat Tirabol Produccions

Allotjat a Xadica