Rugby
RugbyButlletí
Si vols rebre per correu electrònic els titulars de rubylliga, apunta-t'hiNom

Correu electrònic

     

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Campionat Universitari de Rugby lliga


Dins de les novetats del desenvolupament del rugby lliga a Catalunya, aquest any ha tingut lloc el primer Campionat Universitari de Rugby lliga amb la presència de 7 universitats catalanes.

El campionat s'ha disputat en dues jornades. La primera va ser el 26 de febrer a Girona organitzada per la UdG i la segona a Barcelona ( camp de rugby de la Mar Bella) el 12 de març organitzada per la UPF. El campionat ha estat organitzat per l’Associació Catalana de Rugby Lliga i serà l’avantsala del primer Campionat de Catalunya de Rugby lliga que es disputarà entre l’abril i el juny vinent.

Equips participants al Campionat Universitari:

Universitat de Vic, Universitat Ramon Llull, Universitat de Perpinyà, Universitat de Girona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra.

Competició:

La Universitat de Perpinyà ha estat la clara vencedora de la competició. Aquest resultat era l'esperat degut a l'alt nivell dels jugadors universitaris de la Catalunya Nord. Tot i això el nivell de les altres universitats ha estat molt alt destacant el paper de la Universitat Ramon Llull i de la Universitat de Girona que van arribar a plantar cara als jugadors de Perpinyà. En la segona jornada de la competició es va veure un increment del nivell de joc dels jugadors de totes les universitats, degut sergurament als entrenaments amb el Seleccionador Nacional, Eric Delherbe.

CLASSIFICACIÓ FINAL:

1- Universitat de Perpinyà 16 punts
2- Universitat Ramon Llull 14 punts
3- Universitat de Girona 10 punts
4- Universitat Autònoma de Barcelona 9 punts
5- Universitat de Vic 9 punts
6- Universitat Politècnica de Catalunya 8 punts
7- Universitat Pompeu Fabra 2 punts

Resultats de la 1a jornada
Resultats de la 2a jornada

Vídeos de la 1ª jornada Vídeos de la 2a jornada
Fotografies de la 1ª jornadaAssociació Catalana de Rugby Lliga – info@rugbylliga.catpremsa@rugbylliga.cat
Desenvolupat Tirabol Produccions

Allotjat a Xadica