Rugby
RugbyButlletí
Si vols rebre per correu electrònic els titulars de rubylliga, apunta-t'hiNom

Correu electrònic

     

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.
titol

Partit del centenari del rugby català
Partit del centenari del rugby català
3/06/2011

Ara fa cent anys es va disputar el primer partit de rugby a la ciutat de Barcelona, entre jugadors de l'Espanyol i del club francès Patrie. En memòria d'aquest aconteixement, aquest proper diumenge 5 de Juny es recrearà altra vegada aquest partit a l'estadi de la Foixarda.
[+]
Els Dragons Catalans a l'Esport3
Els Dragons Catalans a l'Esport3
3/06/2011


[+]
Dissabte, tots amb l'USAP, tots amb el rugby català!
Dissabte, tots amb l'USAP, tots amb el rugby català!
8/04/2011

Dissabte serà un gran dia pel rugby català. El partit que disputaran la USAP de Perpinyà i el Toló francès ha de marcar un abans i un després del rugby al nostre país. 55.000 persones ompliran l'estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona per gaudir d'un dels millors partits de rugby que es pòden veure. El partit correspon a la Heineken Cup i tindrà una repercussió molt important a França i també a altres llocs d'Europa. [+]
Diumenge, tant si com no, vota!
Diumenge, tant si com no, vota!
7/04/2011

Des de l'Associació Catalana de Rugby Lliga, com a entitat adherida a Barcelona Decideix, us adrecem aquest darrer missatge abans del 10A. Aquest diumenge hi haurà la consulta a Barcelona on us animem a què hi participeu però sobretot que si encara no ho heu fet aneu a votar.
[+]
Canvi de rumb a la temporada de tretze a Catalunya
Canvi de rumb a la temporada de tretze a Catalunya
6/04/2011

Aquest 2011 és el quart any d'existència de l'Associació Catalana de Rugby Lliga, i en aquest període de temps, tots junts, hem estat capaços d'organitzar una Copa Catalunya, dues competicions universitàries, dues lligues, partits internacionals amistosos i participar en competició oficial de la RLEF.
[+]
Associació Catalana de Rugby Lliga – info@rugbylliga.catpremsa@rugbylliga.cat
Desenvolupat Tirabol Produccions

Allotjat a Xadica