Rugby
RugbyButlletí
Si vols rebre per correu electrònic els titulars de rubylliga, apunta-t'hiNom

Correu electrònic

     

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.
titol

Diumenge, tant si com no, vota!

7/04/2011

barcelonadecideix183Des de l'Associació Catalana de Rugby Lliga, com a entitat adherida a Barcelona Decideix, us adrecem aquest darrer missatge abans del 10A. El procés que es va iniciar a Barcelona ara fa gairebé un any està a punt d'arribar al seu objectiu: la celebració d'una consulta democràtica sobre la independència de Catalunya en l'àmbit de la ciutat de Barcelona i dels seus districtes. Paral·lelament, una vintena d'altres poblacions catalanes celebraran també aquest dia la seva consulta. Tot plegat s'emmarca, com és prou conegut, en el moviment iniciat ara fa un any i mig amb el referèndum d'Arenys de Munt.

Ja us podem avançar els llocs de la Ciutat en els que el proper diumenge 10 d'abril de 2011 i de 9 a 20h es podrà exercir el dret a vot.

http://www.barcelonadecideix.cat/collegis-electorals-10a

Us demanem que feu un últim esforç per reenviar i difondre aquest missatge entre els vostres amics per tal que el màxim de gent n'estigui ben informada i el 10A hi hagi una participació ben alta.

Finalment, us convidem a veure i compartir el magnífic espot (dos minuts i mig) que Barcelona Decideix ha fet per cridar a la participació.

http://vimeo.com/21136812

Per a més informació: http://www.barcelonadecideix.cat/Associació Catalana de Rugby Lliga – info@rugbylliga.catpremsa@rugbylliga.cat
Desenvolupat Tirabol Produccions

Allotjat a Xadica