Rugby
RugbyButlletí
Si vols rebre per correu electrònic els titulars de rubylliga, apunta-t'hiNom

Correu electrònic

     

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.
titol

Canvi de rumb a la temporada de tretze a Catalunya

6/04/2011

Aquest 2011 és el quart any d'existència de l'Associació Catalana de Rugby Lliga, i en aquest període de temps, tots junts, hem estat capaços d'organitzar una Copa Catalunya, dues competicions universitàries, dues lligues, partits internacionals amistosos i participar en competició oficial de la RLEF.

Tot això ha estat possible gràcies a la col·laboració, esforç i compromís de clubs i jugadors.

Les circumstàncies que envolten el món del rugbi, els calendaris, la disputa de fases d'ascens a categories superiors d'alguns dels clubs, la falta de jugadors en alguns altres i factors inherents al nostre rugby, han fet que aquest any hagi estat molt complicat l’organització de la lliga.

Sense tenir la garantia de poder organitzar una competició rigorosa i de qualitat l'ACRL deixa en suspens la III edició del Campionat de Catalunya de Rugby Lliga, a l'espera que l'any que ve canviïn les circumstàncies i disposem dels jugadors i clubs necessaris per organitzar la competició amb la professionalitat i qualitat que el rugbi es mereix.

Aquesta temporada l'ACRL dedicarà els esforços a la selecció catalana de rugby Lliga i a la seva participació internacional.

Realitzarem una sèrie d'entrenaments i tecnificacions per aconseguir una Selecció competitiva a nivell internacional, organitzarem el I Torneig Internacional Catalunya, acudirem a la jornada de rugby de Font Romeu, enviarem entrenadors als cursos de la RLEF a Londres, i segons les possibilitats viatjarem a algun país europeu per disputar un altre partit internacional. Consolidem l'experiència internacional i ens preparem per la temporada que ve.Associació Catalana de Rugby Lliga – info@rugbylliga.catpremsa@rugbylliga.cat
Desenvolupat Tirabol Produccions

Allotjat a Xadica