Rugby
RugbyButlletí
Si vols rebre per correu electrònic els titulars de rubylliga, apunta-t'hiNom

Correu electrònic

     

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.
titol


GEIEG

geieg

Nom del club: GEIEG

Adreça del camp i horaris d'entrenament: Complex esportiu del GEiEG Palau Sacosta C/ Església de St. Miquel, 18. 17003 Girona. Dimarts i dijous de 20:30h a 22:30h

Pàgina web: www.geieg.net www.rugbi.org

Telèfon i correu de contacte:
972 22 66 35 / rugbi@geieg.net

Història

El Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) es una entitat esportiva i cultural fundada a Girona el 1919. En l'actualitat, te setze seccions esportives o culturals entre les quals hi destaca la secció de rugbi fundada l'any 1971.

Tots els equips competeixen en la seva corresponent lliga catalana, en particular el senior masculí a 1a Catalana; també comparteixen a la copa Catalana.

L’equip sènior femení disputa la lliga a 12 i el sènior masculí competeix en el Torneig Eix Transversal (Girona-Vic-Lleida) d’organització rotativa i participa en el Torneig 4 Barres (que inclou Catalunya i L’Alguer), del qual és l’actual sotscampió.

Un dels actes tradicionals de la secció és el Sopar de les Corbates (jugadors sèniors) i el dels Colors (jugadores sèniors).

Els equips realitzen cada any una gira per jugar en països on el rugbi és tota una tradició.

L'equip organitza la Quina de Nadal (el 26 de desembre i l’1 de gener) i el Torneig Interinstituts de rugbi 7 a les instal·lacions de Palau on competeixen diferents instituts de secundària de les comarques gironines (juny).

Palmarès:

Campions Copa Catalana (1996), Campions de Primera Catalana (1989, 1991, 1997,1999, 2007), campions del Circuit Seven's de Catalunya (2006).
Associació Catalana de Rugby Lliga – info@rugbylliga.catpremsa@rugbylliga.cat
Desenvolupat Tirabol Produccions

Allotjat a Xadica