Rugby
RugbyButlletí
Si vols rebre per correu electrònic els titulars de rubylliga, apunta-t'hiNom

Correu electrònic

     

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.
titol


Garrotxa Rugbi Club

garrotxa-rugbi-club

Nom del club: Garrotxa Rugbi Club

Correu electrònic de contacte: garrotxarugbiclub@hotmail.com

Pàgina web
: http://garrotxarc.blogspot.com/

Història


El Garrotxa Rugbi Club, conegut popularment com els 'teixons' de La Garrotxa, són un dels equips més joves del panorama rugbístic català, però sens dubte que són també un dels equips amb més ganes de créixer. Van néixer tot just l'any 2007 gràcies a la iniciativa i l'empenta de Lluís Elies, l'actual entrenador de l'equip, que es va traslladar a la comarca fa uns quants anys i ha sabut engrescar prou gent com per formar un bon equip.

De moment, només tenen un equip sènior i els seus juvenils juguen amb el juvenil del GEiEG, però la seva projecció de creixement és molt prometedora. La plantilla és molt jove, amb jugadors que no havien practicat mai aquest esport, i segurament és aquesta inexperiència el que els dóna l'empenta per progressar i voler obrir-se camí. Aquest és el principal patrimoni del club, el seu capital humà, que serà el que el farà consolidar-se amb el pas dels anys.

Aquesta il·lusió és el que ha fet que aquest any entressin també a la Lliga de Rugby XIII. Els teixons són un equip que viu el rugbi amb veritable passió.Associació Catalana de Rugby Lliga – info@rugbylliga.catpremsa@rugbylliga.cat
Desenvolupat Tirabol Produccions

Allotjat a Xadica