Rugby
RugbyButlletí
Si vols rebre per correu electrònic els titulars de rubylliga, apunta-t'hiNom

Correu electrònic

     

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.
titol


CR Valls

cr-valls

Nom del club: CLUB RUGBY VALLS

Adreça del camp i horaris d'entrenament: Camp Municipal del Vilar (C/del Vilar s/n). Entrenaments dilluns i dimecres de 20:00 a 22:00h.
Telèfon i correu electrònic de contacte: 605.86.90.46 - 669.442.768 i rugbyvalls@hotmail.com

Pàgina web: www.rugbyvalls.es.tl

Història:

A principis del 2008 i degut a la inquietud d'uns quants esportistes vallencs es va crear a la capital de l'Alt Camp el Club Rugby Valls tancant així el triangle de rugby existent al Camp de Tarragona ( Tarragona – Reus - Valls ).

Uns inicis molt complicats en un territori inhòspit per aquest esport van fer que es tardessin uns mesos per arribar a completar un XV vallenc, però poc a poc, la bona feina feta dins el club i la bona imatge que es dóna dins la mateixa ciutat han fet que el planter de jugadors anés en augment fins al dia d'avui on el club es pot permetre "el luxe" de poder participar en la lliga de XV i en la Rugby Lliga amb un equip on la gran majoria de jugadors mai havia jugat abans a rugby.

La manca d'ajudes de les institucions locals ( tenint grans problemes per trobar camp per entrenar i jugar ) fa que la creació de l'equip femení i de l'escola sigui el nostre somni més immediat encara que llunyà.

Com a club s’ha organitzat ja un parell de sortides a l’estranger. La primera a Murrayfield per veure el partit entre Escòcia i els All Blacks i la segona a Perpinyà per veure l'USAP contra el Montpellier.

Ara es presenta aquest nou repte, participar en la primera edició del Campionat de Catalunya de Rugby Lliga amb moltes ganes de seguir creixent com a club .

Associació Catalana de Rugby Lliga – info@rugbylliga.catpremsa@rugbylliga.cat
Desenvolupat Tirabol Produccions

Allotjat a Xadica