Rugby
RugbyButlletí
Si vols rebre per correu electrònic els titulars de rubylliga, apunta-t'hiNom

Correu electrònic

     

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.
titol


CNPN Enginyers

cnpn-enginyers

Nom del club: CNPN Enginyers

Adreça del camp i horaris d'entrenament: CEM Mar Vella (Av. Litoral Mar 86-96, Barcelona).Dimarts i dijous de 20:45h a 22:30h

Telèfon i correu de contacte: 93 221 53 56 // ccintora@cnpn.org

Pàgina web: www.cnpn.org

Història


El club ENGINYERS neix l'any 1989 de la unió de diversos jugadors que estudiaven i jugaven en diversos equips de la lliga universitària de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i que al mateix temps tenien llicència de jugador federat amb altres equips de rugby de Catalunya. Aquest nucli de jugadors, la majoria d'ells estudiants de diverses enginyeries a la UPC, van triar un nom que els definia -ENGINYERS- i van decidir fundar un projecte de futur: un club de rugby obert, on tothom que volgués iniciar-se en aquest esport hi tingués cabuda, i que alhora practiqués un joc vistós i competitiu.

En aquests moments el CNPN-Enginyers està format per un col.lectiu de 290 jugadors i 12 tècnics, dels quals, en categoria sènior, el 70% prové de l'àmbit de la UPC.Fins ara han estat a França, Països Baixos (2 cops), Anglaterra (4 cops), Escòcia, Irlanda (2 cops), Estats Units, Euskal Herria, Illa de Man, Argentina, Croacia, República Txeca, Hongria, Portugal, Brasil, Italia, Sud-Àfrica i Malta.

El CNPN-Enginyers té en aquests moments tres equips sènior. El primer equip competeix a la Super Premiere Greene King del comtat de Hertfordshire, el segon a 1ª nacional i el tercer a 2ª nacional. El club també compta amb un equip universitari, un equip de veterans, un juvenil, un cadet, un infantil, un aleví, un benjamí i un pre-benjamí.

El 2009 s'estrena en la pràctica del Rugby XIII amb la participació en la I Lliga Catalana de Rugby Lliga.

Millors resultats


Campions de la Copa Catalana (1991), Campions de la Lliga Catalana (1989-90, 92-93, 95-96, 99-00 i 03-04), participació a la Primera Divisió estatal (les temporades 1996-97, en la que van ser cinquens i semifinalistes de la Copa FER, i 2004-05), Campions de la Super Premiere Greene King, la primera divisió del comtat anglès de Herfordshire (2006-07 i 07-08) i campions de la copa, la Plate (2007-08).
Associació Catalana de Rugby Lliga – info@rugbylliga.catpremsa@rugbylliga.cat
Desenvolupat Tirabol Produccions

Allotjat a Xadica