Rugby
RugbyButlletí
Si vols rebre per correu electrònic els titulars de rubylliga, apunta-t'hiNom

Correu electrònic

     

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.
titol


Club Rugby Tarragona

club-rugby-tarragona

Nom del club: Club de Rugby Tarragona

Adreça del camp i horaris d'entrenament: Complex Educatiu de Tarragona (antiga Laboral) autovia de Salou: entrenaments dilluns, dimarts i dijous de 20h a 22h

Correu electrònic de contacte: info@rugbytarragona.com

Pàgina web:
www.rugbytarragona.com

Història


El Club de Rugby Tarragona va ser fundat el 1986 i en aquests 23 anys d'existència ha estat promocionant l'esport del rugby per les comarques de Tarragona. Actualment el Club disposa d'1 equip Sènior (1ª Catalana), 1 Sènior Femení, 1 Cadet, 1 Infantil i d'una Escola de Rugby (Alevins, Benjamis, Prebenjamins i Babies) sumant un total de 110 fitxes federatives. La massa social del Club està formada actualment per més de 160 socis, sent un recolzament molt important dins els nostres objectius de fer-nos un lloc en el panorama esportiu de la nostra ciutat. Des de la data de la nostra fundació hem estat jugant en les categories catalanes, entre la 1a i 2a divisió catalana, però sense assolir l'ascens a les categories nacionals. Hem aconseguit en dues ocasions el titol de Campions de 2a Catalana i la del Campionat de 2a Divisió Catalana Juvenil.

Millors resultats


Els millors èxits de la història del Club estan arribant aquests darrers anys gràcies a les categories més petites, benjamins i alevins, aconseguint llocs d'honor en Campionats de Catalunya i d'Espanya, i la victòria en Sub-11 i Sub-13 en el Torneig Internacional Jeanne d'Arc organitzat pel Rugby Club Orleans (França). Cal destacar que el CRT fou membre fundador, el 2007 del torneig de les Quatre Barres, torneig que té l'ànim de reunir els clubs de totes les terres de parla catalana.


Associació Catalana de Rugby Lliga – info@rugbylliga.catpremsa@rugbylliga.cat
Desenvolupat Tirabol Produccions

Allotjat a Xadica