Rugby
RugbyButlletí
Si vols rebre per correu electrònic els titulars de rubylliga, apunta-t'hiNom

Correu electrònic

     

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.
titol


CE INEF Lleida Rugby

ce-inef-lleida-rugby

Nom del club: CE INEF Lleida Rugby

Adreça del camp i horaris d'entrenament:
Instal•lacions de l'INEFC de LLEIDA, Partida La Caparrella s/n
Femení: dimarts i dijous, de 20:30 a 22h;
Masculí: Dimecres i divendres de 21:00 a 22:30h;
Escola: Divendres, de 20:00 a 21:00 h.

Correu electrònic de contacte: lleidarc@hotmail.com

Pàgina web: lleidarugby.blogspot.com

Història

El Lleida RC neix l'any 1986 de la mà d'Alfredo Joven, professor de l'INEFC de Lleida. Ell va conèixer aquest esport a Barcelona, quan estudiava i, atret per l'ambient, tant dintre com a fora del camp, va proposar-se, amb un grup d'amics, la majoria estudiants de la facultat d'educació física, formar el primer equip de rugby a la comarca de Lleida. En primer lloc es va formar un equip femení i al cap d'un any es conformà un equip masculí.

Actualment, aquell grup d'estudiants, ha passat a ser un club federat que milita a la 1ª Divisió Catalana de Rugby. Amb el record que el rugby femení lleidatà va ser un dels pioners d'aquest esport a Catalunya. Altres dades interessants són que el club està afiliat a la Federació Catalana de Rugby i que la majoria de jugadors que conformen el grup són estudiants, molts d'ells de fora de Lleida, però cada cop n'hi ha més que són lleidatans.
De forma estadística podem dir que per aquest club han passat un total de 300 jugadors i jugadores aproximadament, i actualment té 35 llicències masculines i 15 femenines. Ara per ara no hi ha categories inferiors a l'entitat però si han existit diverses promocions escolars que han aconseguit formar equips juvenils.

Millors resultats

Pel que fa als èxits esportius, en categoria femenina van ser campiones de Catalunya les temporades 1986-87 i 93-94 i en categoria masculina ho van ser la temporada 99-00. El 2009, el seu equip masculí participa també en la primera Lliga Catalana de rugby XIII.
Associació Catalana de Rugby Lliga – info@rugbylliga.catpremsa@rugbylliga.cat
Desenvolupat Tirabol Produccions

Allotjat a Xadica