Rugby
RugbyButlletí
Si vols rebre per correu electrònic els titulars de rubylliga, apunta-t'hiNom

Correu electrònic

     

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.
titol
bota Emmirallats per l'espectacularitat del rugbi XIII que vam poder gaudir tot veient un partit de l'equip nord-català dels Dragons Catalans de Perpinyà, vam decidir fer el pas i crear l'Associació Catalana de Rugby Lliga.

L'Associació Catalana de Rugby Lliga, entitat amb personalitat jurídica pròpia, va néixer per la necessitat d'organitzar a Catalunya l'esport del rugbi XIII o rugbi lliga (totes dues denominacions són correctes), perquè fins ara no hi havia cap associació o entitat que regulés aquest noble esport.

L'objectiu de l'associació és desenvolupar, fomentar, difondre i promoure el rugbi XIII a casa nostra.

bota Un dels primers objectius era aconseguir organitzar la primera competició oficial de rugbi XIII a Catalunya (fora de la Catalunya Nord). El maig del 2008 es va disputar la primera Copa Catalunya i l’objectiu ara és consolidar una lliga estable de rugbi XIII al nostre país.

Tota la informació sobre l’esport i el seguiment del rugbi XIII a Catalunya i els resultats dels Dragons Catalans a la Superleague ho podreu seguir a través de la nostra pàgina web.

L'Associació Catalana de Rugby Lliga espera el vostre suport i col·laboració per avançar en aquest jove projecte carregat d’il·lusió. Així que ja ho sabeu, si voleu col·laborar només cal que us poseu en contacte amb nosaltres.
Tots units amb el rugbi XIII!!!Associació Catalana de Rugby Lliga – info@rugbylliga.catpremsa@rugbylliga.cat
Desenvolupat Tirabol Produccions

Allotjat a Xadica