Rugby
RugbyButlletí
Si vols rebre per correu electrònic els titulars de rubylliga, apunta-t'hiNom

Correu electrònic

     

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.
titol

Copa Catalunya 2008

19/04/2008

copa catalunya 2008 - tots junts

El triangular, jugat dissabte a la tarda a les instal·lacions del Servei d'Esports de la UB a Barcelona, és una més de les iniciatives promogudes per l'ACRL per difondre el rugbi de tretze jugadors a Catalunya, aprofitant especialment la gran tradició d'aquest esport que hi ha a Catalunya Nord.

Justament, el FC Barcelona ha pogut preparar aquest torneig amb el tècnic nord-català Éric Delherbe, que ha introduït el primer equip de rugbi a XV barcelonista en les regles del XIII. Anteriorment, Delherbe també havia instruït els Aligots Girona. L'ACRL es felicita per l'èxit d'aquest esdeveniment esportiu i agraeix especialment l'esportivitat de tots tres equips, la professionalitat de la parella arbitral formada per Patrick Alberola i Patrice Benausse i l'entusiasme dels entrenadors i directives per participar en aquesta primera Copa Catalunya.

Crònica del torneig

La Copa Catalunya de dissabte es va organitzar en tres partits,escurçats a quaranta minuts per raons de temps, entre les 16.00 i les19.00. Al primer, molt equilibrat, un FC Barcelona en procés d'adaptació al rugbi a XIII es va acabar imposant per la mínima a l'equip gironí (22-20). El desgast físic dels Aligots Girona en el primer matx els va passar factura al segon, amb un marcador que va acabar decantat clarament del costat del combinat nord-català (24-0).I el tercer i últim partit, convertit en tota una final, va demostrar la rapidesa del Barça a entendre les nomes bàsiques de l'esport, en superar amb una gran defensa el Rosselló per 4-24.

El delegat del FCBarcelona de rugbi, Ramon Pijuan, va rebre de mans del president de l'ACRL, Sergi Blàzquez, el trofeu que acredita el Barça com a primer guanyador de la Copa Catalunya. El torneig es va tancar amb l'habitual tercer temps amb tots els participants.
Associació Catalana de Rugby Lliga – info@rugbylliga.catpremsa@rugbylliga.cat
Desenvolupat Tirabol Produccions

Allotjat a Xadica